icity logo icity logo

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Den välrenommerade och holländske designduon Viktor & Rolf räds inte för att utforska områden utanför deras egna sfär som modeskapare. Efter tidigare samarbeten med allt från Samsonite och L'Oreal till H&M, kommer nu deras exklusiva barnvagn för Bugaboo i specialutgåva.

Samarbete döptes till "My First Car" och är en hyllning till barnets första resa ut i världen, där känslan av frihet, ultimat rörlighet och stil är likvärdiga komponenter. My First Car, eller Cameleon3 som modellen heter, presenteras i grått anodiserat chassi, ett klassikt sportbilstyg och är utrustad med detaljer som silverlegerade bakhjul, handsydda och matchande läderhandtag runtom, samt den skräddarsydda registreringsskylten "bb - - V & R.

Viktor Horsting & Rolf Snoeren är kända för sina avantgardistiska couture-skapelser och den lyxiga signaturbilen My First Car, Bugaboo Cameleon 3 adderar en ny twist till deras redan ikoniska portfolio.

"Det var en kreativ utmaning för oss eftersom det är utanför vårt område som designers. Det är med ett stänk ironi som denna Bugaboo tar sig ut på öppna vägen. Vi älskar tanken av att designföremål kan vara omvälvande" säger duon.

 

15 feb 2013

icity line

rörmokare i Stockholm

 
Hjälp / Bläddra / Annonsera / Kontakta oss / om iCITY