icity logo icity logo

The Women's Tales: Miu Miu ss 2013

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Den nya delen av kampanjserien The Women's Tales från Miu Miu, Prada's systermärke som riktar sig till yngre stilmedvetna kvinnor, har lanserats och denna gång i regi av stjärnduon inom modefotografi Ines & Vinoodh.

Med 50- och 60-tals kortyr som distinkta referenser presenteras en elegant och skräddad kollektion där högblanka, moderna material blandas med de klassiska, och där lekfulla färgkontraster står för vårens feminina inspiration.

Utöver fotografiserien lanseras en kampanjfilm, även den skapad och regisserad av Inez Lamsverde och Vinoodh Matadin. Bland modellerna ser vi Malgosia Bela, Adriana Lima Bette Franke och Tamara Wijenberg.

15 Feb 2013

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY