icity logo icity logo

Barr & Co: en doft av mellanvästern på PUB

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Barr & Co. är en elegant bad- och hudvårdslinje som minner om svunna tider på den amerikanska landsbygden. Med sin bas i Saint Louis, Missouri, tillverkar paret Kelley Hall-Barr och John Barr skönhetsprodukter som är handgjorda med naturliga ingredienser, som tagna direkt från hyllan i ett familjeägt och rustikt apotek eller en klassisk "general store" i mellanvästern, USA.

15 Feb 2013

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY