icity logo icity logo

LED belysning förändrar vårt sätt att se på ljus

Belysning och design har blivit en allt hetare marknad under de senare åren. Företag satsar stora pengar på att göra om sina lokaler både för sina medarbetare och sina kunder. Belysning har som vi alla vet en stor påverkan på oss människor och är en avgörande faktor över hur vi upplever världen omkring oss. Miljöer kan antingen uppfattas som inbjudande såvida belysningen är ingivande och levererar en känsla av trygghet och behag, eller tvärtom. Idag finns det många olika belysningslösningar att välja bland men det är framförallt lysrör som dominerar i många äldre lokaler som ofta ger en ganska tråkigt intryck, även om det finns undantag. Lysrör med led teknik ger ett mer homogent ljus medan äldre traditionella lysrör ger ett någorlunda sterilt intryck för de flesta av oss. Företag och då framförallt klädesbutiker har börjat fokusera mer på spotlights och andra ljuskällor före lysrör i de situationer där det faktiskt är möjligt.

Modern led belysning är vad dom alla har gemensamt och vi får se vad framtiden har att utvisa. Det kommer att bli spännande att följa led teknikens utveckling, kommer den att fortsätta vinna mark eller ersättas av nya belysningstekniker?

21 Nov 2016

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY