icity logo icity logo

Vanessa Paradis för H&M Conscious

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Vanessa Paradis, den ikoniska 40-åriga sångerskan och tillika fru till Johnny Depp, är den första internationella stjärnan som blir ansiktet utåt för H&Ms ekologiska och miljömedvetna linje Conscious.

Paradis är tidigare känd inom modevärlden för att medverkat i Chanels kampanjer för både väskor och kosmetik, men nu tar hon alltså steget till ett samarbete med den svenska modejätten.

H&Ms Conscious kollektion signerad Vanessa Paradis vill främja att mode och miljömedvetenhet går hand i hand, här genom ett materialval som inkluderar ekologiskt bomull och återanvänd polyester.

Den tillhörande kampanjfilmen ser vi här och är regisserad av Johan Renck.

15 Feb 2013

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY