icity logo icity logo

My First Car: Viktor & Rolf för Bugaboo

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Den välrenommerade och holländske designduon Viktor & Rolf räds inte för att utforska områden utanför deras egna sfär som modeskapare. Efter tidigare samarbeten med allt från Samsonite och L'Oreal till H&M, kommer nu deras exklusiva barnvagn för Bugaboo i specialutgåva.

Samarbete döptes till "My First Car" och är en hyllning till barnets första resa ut i världen, där känslan av frihet, ultimat rörlighet och stil är likvärdiga komponenter. My First Car, eller Cameleon3 som modellen heter, presenteras i grått anodiserat chassi, ett klassikt sportbilstyg och är utrustad med detaljer som silverlegerade bakhjul, handsydda och matchande läderhandtag runtom, samt den skräddarsydda registreringsskylten "bb - - V & R.

Viktor Horsting & Rolf Snoeren är kända för sina avantgardistiska couture-skapelser och den lyxiga signaturbilen My First Car, Bugaboo Cameleon 3 adderar en ny twist till deras redan ikoniska portfolio.

"Det var en kreativ utmaning för oss eftersom det är utanför vårt område som designers. Det är med ett stänk ironi som denna Bugaboo tar sig ut på öppna vägen. Vi älskar tanken av att designföremål kan vara omvälvande" säger duon.

 

15 Feb 2013

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY