icity logo icity logo

Städfirma i Stockholm

Ledsnat på att städa hemma eller söker du städfirma i Stockholm som kan sköta städningen på företaget?  som erbjuder i stort sett alla typer av städuppdrag. 

  • Hemstädning för privatpersoner
  • Fastighetsstädning 
  • Städning för företag

Med denna städfirma kan du till och med får hjälp med dödsbostädning, mögelsanering, mattvätt och mycket mer. Det är ett proffsigt städföretag helt enkelt!

Vad kostar det?

Väljer du att boka in en "normal" hemstädning kostar det cirka en tusenlapp om de ska komma en gång. Bokar du in dem löpande får du rabatt och med en städning i veckan kostar det ungefär 650 kronor. 

Vi har kollat med en lägenhet på 90 kvadratmeter och i postnummerområde 111 20. Samtliga priser är med RUT-avdrag klart och färdigt. Vill man ha en storstädning i samma lägenhet kostar det mellan 3 500 - 4 500 kronor ungefär beroende på vilken dag man väljer. 

Att det skiljer sig såpass mycket i pris beror på att en storstädning är ungefär som en flyttstädning och det ska göras rent på ställen man kanske inte bryr sig om vid en normal städning. 

De priser vi ser här är konkurrenskraftiga och då det är en städfirma i Stockholm som verkligen gör ett bra jobb så är det nog värt varenda krona. Eller så får man städa på egen hand! 

24 Aug 2021

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY