icity logo icity logo

Nytt samarbete i höst: Missoni – Lindex

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Lyxvarumärket Missoni som är världskänt för sitt ikoniska stickade zig-zagmönster gör nu ett samarbete med Lindex. Kläderna är en dröm för kvinnor världen över med sina figursydda, chica passform och härliga mix match-känsla. Samarbetet med Lindex är perfekt för dig som drömmer om ett Missoni-plagg eller inspireras av den mönstrade trenden som råder i höst.

Missoni grundades 1953 och har idag uppnått ikonisk status. Märket har letts av generationer av kvinnor från Missonifamiljen och kärnan utgörs idag av tre kvinnor: Rosita, Angela och Margherita.

Tillsammans har de designat en kollektion som fångar det essentiella från Missoni till mer lediga, användarvänliga plagg. Kollektionen har ritats upp efter två teman; ett för att bära vid dagtid och ett för att bära kvällstid. Tanken är att man ska känna sig vacker både på jobbet och till kvällen.

29 Aug 2012

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY