icity logo icity logo

Penelope Cruz blir Loewes nya ansikte

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Det står nu klart att den Oscarsvinnande skådespelerskan och skönheten Penelope Cruz blir ambassadör och ansiktet utåt för det spanska väsk- och accessoarmärket Loewe. Cruz står i rampljuset i företagets vår/sommarkampanj 2013 som fotograferats av Mert Alas och Marcus Piggott och stylad av Joe McKenna.

Det sägs att Cruz länge har varit en musa ocn inspiration för Loewes kreative chef Stuart Vevers under flera år. Nu blir världsstjärnan knyten till lyxvarumärket i minst tre år framåt enligt nytt kontrakt.

15 Jan 2013

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY