icity logo icity logo

Apple slår upp portarna i Täby Centrum

MODE & SHOPPING | Nyheter, artiklar och tävlingar

Efter enorma förväntningar och en hel del skvaller under året om Apples nya satsning i Stockholmsområdet (Kungsträdgården var enligt vissa en tilltänkt plats från början) står den efterlängtade butiken nu klar. Apple Store i Täby Centrum lockade hundratals fans som köade till premiäröppningen.

Genom butiksfönstret skymtade såklart de allra senaste Apple prylarna. Plötsligt stormade personalen in och efter 15 minuters nedräkning släpptes den första kunden in och den nya eran i köpcentrumet, och för Apple i Sverige, inleddes.

15 Sep 2012

icity line

Cashbacker ger dig återbäring när du handlar som vanligt i någon av dina favoritbutiker på nätet. Genom att besöka nätbutiken via Cashbackers länkar så registreras din återbäring automatiskt och du kommer inom bara några minuter efter ditt genomförda köp kunna se det på ditt konto hos Cashbacker. Dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt svenska bankkonto när du så önskar. Läs mer om cashback

Få full kontroll över din ekonomi. Med hjälp av en låneförmedlare får du alltid låneerbjudanden från flera banker, utan att det kostar dig en krona. Du får alla erbjudanden om lån samlade på ett ställe, och slipper jämföra lån på egen hand. Läs mer om olika låneförmedlare och hitta ett lån som är fördelaktigt för dig.


rörmokare i Stockholm
ekensassistans
stadcompaniet

 
Hjälp/ Bläddra/ Annonsera/ Kontakta oss/ om iCITY